Fit en Gezond voorlichtingsavond

 

FIT EN GEZOND

Tijdens de informatieavond kom je vanaf vroeg in de zwangerschap meer te weten over gezonde voeding en goed bewegen. Door goed voor je eigen lichaam te zorgen blijf je fit en kun je meer genieten van de zwangerschap. Daarbij zul je er tijdens en na de bevalling profijt van hebben en geef je je baby een goede start.

De avond worden gegeven door diëtist Janine van den Biezenbos en oefentherapeut-Mensendieck Margo van den Outenaar en is bestemd voor zwangeren die rond de 15 weken zwanger zijn.

Het volgende komt aan bod: gezonde voeding tijdens de zwangerschap, het belang van bewegen en een goede houding en de bevalling. Je krijgt onder andere informatie over wat je echt niet kunt missen qua voeding en welke vitamines en mineralen extra aandacht nodig hebben. Hierbij zal aandacht besteed worden op welke manieren je ervoor kunt zorgen dat je ook werkelijk van alles genoeg eet en drinkt en hoe je het jezelf makkelijk kunt maken. Ook komt nog eens aan bod wat je beter niet kunt eten en drinken. Daarnaast krijg je informatie en oefeningen om zoveel mogelijk rugklachten en bekkenklachten te voorkomen.

 

Kortom

  • Veel informatie rondom een gezonde zwangerschap
  • Een goede start voor jou als aankomende mama en je baby!

Wanneer: 

op 24 november 2016

Voor wie:

Dames die meer willen weten over gezonde voeding en beweging tijdens de zwangerschap en erna.

Kosten:

€10,-

Locatie:

Geboortecentrum PUUR

Aanmelden:

Via mensendieck.outenaar@quicknet.nl